Papworth-portfölj med uppfält lock, AAD-illustration

Varför AAD?

Skapa eller vårda ett varumärke?

När kan du ha glädje av oss?
Om du vill skapa eller vårda ett varumärke. Och om du med affärsutveckling menar utveckla er affär, inte att stapla floskler. Om du gillar offerter som håller.

Vi gör kommersiella lösningar där kommunikation är allt. Text, form och funktion är lika viktiga men inte tillkrånglade. Vi behandlar text såsom om den skulle läsas och utgår från att mottagaren är intelligent. Vi anser att det är viktigt att skilja på att få uppmärksamhet och att skapa sympati för avsändaren. Vi involverar bara de som behövs och inte en armé av sammanträdare. Det vill säga, vi kompletterar egna resurser med externa allt efter varje uppdrags behov. Vårt långvarigt uppbyggda kontaktnät gör att vi kan välja både rätt och snabbt. Vi är glada och stolta över att ha bra kontakter med de flesta typer av leverantörer.

Tycker du att det låter någorlunda vettigt är chansen stor att du kan ha glädje av att kontakta oss.

Papworth-portfölj med uppfält lock, AAD-illustration

Varför AAD?

Skapa eller vårda ett varumärke.

När kan du ha glädje av oss? Om du vill skapa eller vårda ett varumärke. Och om du med affärsutveckling menar utveckla er affär, inte att stapla floskler. Om du gillar offerter som håller.

Vi gör kommersiella lösningar där kommunikation är allt, med andra ord – text, form och funktion är lika viktiga men inte tillkrånglade. Vi behandlar text såsom om den skulle läsas och utgår från att mottagaren är intelligent. Vi anser att det är viktigt att skilja på att få uppmärksamhet och att skapa sympati för avsändaren. Vi involverar bara de som behövs och inte en armé av sammanträdare. Det vill säga, vi kompletterar egna resurser med externa allt efter varje uppdrags behov. Vårt långvarigt uppbyggda kontaktnät gör att vi både kan välja rätt och snabbt. Vi är glada och stolta över att ha bra kontakter med de flesta typer av leverantörer.


Tycker du att det låter någorlunda vettigt är chansen stor att du kan ha glädje av att kontakta oss.