Papworth-portfölj, AAD-illustration

Om.

Från 1995 till idag.

Andrén Art Direction startade 1995 på Bergudden efter det att Sveriges Reklamförbund – numer Sveriges Kommunikationsbyråer – givit Per Andrén uppdraget att göra Guldäggsboken m.m. Redan första året utvecklades dock verksamheten från att enbart varit inriktad på grafisk form och projektledning till att omfatta en reklambyrås samtliga funktioner. Namnet ändrades därför till den mindre nischade kortformen AAD.

1996 flyttade AAD kontoret från Bergudden på Värmdö till den forna mjölkbutiken på Mosebacke torg i Stockholm. Sedan 2016 ligger kontoret på Östgötagatan 48A i en annan före detta butikslokal, också den på Södermalm i Stockholm.

Portföljen har varit med sedan starten:)

Papworth-portfölj, AAD-illustration

Om oss.

Några rader om hur det började.

Andrén Art Direction startade 1995 på Bergudden efter det att Per Andrén fått Sveriges Reklamförbunds (numer Sveriges Kommunikationsbyråer) uppdrag att göra Guldäggsboken m.m. Redan första året utvecklades dock verksamheten från att enbart varit inriktad på grafisk form och projektledning till att omfatta en reklambyrås samtliga funktioner. Namnet ändrades därför till den mindre nischade kortformen AAD.

1996 flyttade AAD kontoret från Värmdö till den forna mjölkbutiken på Mosebacke torg i Stockholm. Sedan 2016 ligger kontoret på Östgötagatan 48A i en annan före detta butikslokal, också den på Södermalm i Stockholm.