Papworth-portfölj, AAD-illustration

Om oss.

Kort om hur det började.

Historia, den korta versionen om hur det började.
Andrén Art Direction startade 1995 på Bergudden efter det att Per Andrén fått Sveriges Reklamförbunds (numer Sveriges Kommunikationsbyråer) uppdrag att göra Guldäggsboken m.m. Redan första året utvecklades dock verksamheten från att ha varit inriktad på form och projektledning till att omfatta reklambyråns samtliga funktioner. Namnet ändrades därför till den mindre nischade kortformen AAD.


1996 flyttades kontoret till det som för länge sedan var mjölkbutiken på Mosebacke torg. Numera håller AAD till i en annan före detta butikslokal på Östgötagatan 48A.

Papworth-portfölj, AAD-illustration

Om oss.

Kort om hur det började.

Historia, den korta versionen. Andrén Art Direction startade 1995 på Bergudden efter det att Per Andrén fått Sveriges Reklamförbunds (numer Sveriges Kommunikationsbyråer) uppdrag att göra Guldäggsboken m.m. Redan första året utvecklades dock verksamheten från att ha varit inriktad på form och projektledning till att omfatta reklambyråns samtliga funktioner, namnet ändrades därför till den mindre nischade kortformen AAD.


1996 flyttades kontoret till det som för länge sedan var mjölkbutiken på Mosebacke torg. Numera ligger kontoret i en annan före detta butikslokal på Östgötagatan 48A.